Siirry pääsisältöön

Nuoret

Näkövammaisille nuorille toimintamme tarjoaa monipuolista tekemistä ja vertaistukea. Tule kokemaan uusia asioita, oppimaan uutta ja solmimaan ystävyyssuhteita!
Kolme nuorta aikuista istuu sohvalla, yhdellä kädessä valkoinen keppi ja toisella pistekirjoituslehti.

Tässä osiossa

Järjestämme monipuolisia aktiviteettejä ja tarjoamme vertaistukea näkövammaisille nuorille. Nuorisotoimemme antaa nuorille mahdollisuuden itsensä ylittämiseen niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Tule mukaan toimintaan!


Nuorisotoiminta

Näkövammaisten liiton nuorisotoiminta järjestää monipuolisia aktiviteetteja ja tarjoaa vertaistukea.

Näkövammaiset nuoret tekivät solidaarisuushankkeen alla lyhytelokuvan Kiusaamisen Sahkkimatti. Pääset nauttimaan linkin kautta elokuvasta.


Tapahtumia näkövammaisille nuorille

Näkövammaisten liiton nuorisotoimi järjestää monipuolista toimintaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Linkeistä pääset sekä ilmoittautumaan mukaan että lukemaan tarkemmat leirikutsut.


Näkkäriajot etänä

Välillä on mukava kokoontua yhteen ja vaihtaa kuulumiset tuttujen ja tuntemattomien kanssa vaikka etänä. Joskus aihe on etukäteen mietitty ja välillä keskustelu vie sujuvasti tuntemattomaan suuntaan. Tätä kutsutaan Näkkäriajoiksi. Näkövammaiset nuoret kokoontuvat jokaisen kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko kello 18 yhteen. Tämä tunnin kestävä yhteinen tuokio tapahtuu Teamsissa.

Teams-linkin Näkkäriajoihin saat pyytämällä sähköpostilla teemu.ruohonen@nakovammaistenliitto.fi. Tervetuloa mukaan!


Nuoret somessa


Nyöri ja Naskali

Nyöri on nuorten näkövammaisten nettiradio, ja Naskali taas lasten pistekirjoituksella ilmestyvä lehti.


Opiskelu ja ammatinvalinta

Mietitkö tulevaisuutta? Mikä ala kiinnostaisi, miten onnistuu näkövammaisena opiskelu?


Itsenäistyminen

Pohditko omaan kotiin muuttamista? Pärjäätkö itsenäisesti? Osaatko huolehtia esimerkiksi rahoista, hygieniasta ja opintojen etenemisestä?