Siirry pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Meillä tehdään tärkeää työtä iloisessa porukassa. Olisitko sinä yksi meistä?
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon ja jäsenyhdistyksiimme.

Etsimme hallinnon assistenttia monipuoliseen ja vaativaan tehtävään

Näkövammaisten liiton hallinnon assistenttina olet tärkeässä roolissa. Olet tottunut nopeatempoiseen työtahtiin ja tartut uusiin tehtäviin ketterästi. Tulet työskentelemään Näkövammaisten liiton hallinnon monipuolisissa avustavissa tehtävissä sekä johdon assistenttina osana taloushallinnon tiimiä. Työhösi kuuluu sekä itsenäistä työskentelyä että tiimityötä.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia yleishallinnon tehtäviä. Työtehtävien pääpaino on liiton hallituksen kokousten valmistelussa, hallituksen kokousten sihteerinä toimimisessa sekä pöytäkirjahallinnossa ja arkistoinnissa. Tehtävään sisältyy ad hoc -tyyppistä työtä, kuten toimitusjohtajan avustamista ja erilaisia hallinnon tehtäviä - tässä tehtävässä päivät eivät ole samanlaisia! 

Työpaikka sijaitsee Palvelukeskus Iiriksessä Itäkeskuksessa metroaseman ja pikaratikan päätepysäkin välittömässä läheisyydessä. Teemme hybridityötä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään toukokuun alussa.

Tarjoamme

  • Tarjoamme aidosti monipuolisen hallinnon tehtäväkentän, jossa saat vastuullesi moninaiset itsenäisesti hoidettavat yleishallinnon tehtävät. Näkövammaisten liitto huolehtii työntekijöidensä viihtyvyydestä sekä kehittymismahdollisuuksista. Käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut ovat nykyaikaisia ja tukevat tehokasta työskentelyä.
  • Näkövammaisten liitto tarjoaa työntekijöilleen laajan työterveyshuollon sekä Edenredin virike-etuuden.
  • Liitossa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen TESiä, tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5 sekä kokemuslisä ja mahdolliset muut palkanlisät. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Odotamme

  • Johdon assistentin tehtävät ovat monipuolisia ja vastuullisia johdon tukeen painottuvia tehtäviä ja vaativat aikaisempaa kokemusta vastaavista hallinnon tehtävistä. Lisäksi toivomme ystävällisyyttä, yhteistyökykyä ja erinomaisia kommunikointitaitoja. Aikaisempi kokemus yhdistystoiminnasta tai julkishallinnossa työskentelystä katsotaan eduksi.
  • MS Office -ohjelmien sujuva käyttö sekä ennakkoluuloton asenne, kyky ja halu oppia muita järjestelmiä on tehtävässä tärkeää. Tehtävässä vaaditaan erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.
  • Myös rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden hallitsemisen lisäksi toivomme, että sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja haluat ymmärtää sisäisten asiakkaidesi toimintaa myös laajemmin. Näiden, kuten muidenkin, kehittymistäsi tukevien tavoitteiden saavuttamisessa me autamme ja tuemme sinua.

Kiinnostuitko? Kerro meille vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit huipputyyppi joukkoomme. Lähetä hakemuksesi ja CV meille sähköpostitse osoitteeseen hr@nakovammaistenliitto.fi viimeistään 25.2.2024. 

Laita sähköpostin otsikoksi ”Työhakemus hallinnon assistentin tehtävään”. 

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Vesa Tuunainen p. 050 357 8146. 

Pyrimme pitämään ensimmäisen haastattelukierroksen Teamsillä viikoilla 9 ja 10.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Näkövammaisten liitto ry

Olemme Suomen johtava näkövammaisuuden ja näkemisen asiantuntijajärjestö sekä näkövammaistyötä tekevien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Puolustamme sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksia ja tuotamme heille palveluja. Päämääränämme on tasa-arvoinen yhteiskunta, jossa näkövammaiset voivat elää omaehtoista, itsenäistä ja omannäköistään elämää.

Näkövammaisten liitossa on 130 työntekijää ja 23 jäsenyhdistystä. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä! Yhdessä näemme enemmän.


Lastenohjaajia keikkatyöhön

Näkövammaisten liiton Kuntoutus-Iiris etsii lastenohjaajia keikkatyöhön. Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa Iiris-keskuksessa.

Järjestämme kuntoutusta näkö- ja monivammaisille lapsille ja heidän perheilleen Helsingin Itäkeskuksessa. Kuntoutus toteutetaan yleensä viiden vrk:n jaksoissa maanantaista perjantaihin noin joka toinen viikko. Lastenohjaajan työpäivän pituus on noin seitsemän tuntia noina päivinä.

Etsimme lapsiin suuntautuneita lähihoitajaopiskelijoita, toimintaterapeuttiopiskelijoita, jo ammattiin valmistuneita tai vakituisen työuransa päättäneitä henkilöitä.

Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa, mukavan työtiimin ja erinomaisen työskentely-ympäristön Iiris-keskuksessa- Ulkoinen linkki.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus:

raija.hietamaki@nkl.fi
p. 050 4752 062
Kuntoutus-Iiris / Raija Hietamäki Marjaniementie 74, 00930 Helsinki


Avoimet työpaikat yhdistyksissämme

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja yhdistyksissämme. Työpaikoista ilmoitellaan myös yhdistysten omilla nettisivuilla.


Suorita siviilipalveluksesi meillä

Näkövammaisten liitto ry hakee kahta siviilipalvelusvelvollista työskentelemään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa aamu- ja iltavuorossa. Työhön kuuluu näkövammaisten avustamista mm. ruokalassa, asiakkaiden juoksevien asioiden hoitamista, osallistumista lasten ohjelmien toteuttamiseen ja pienimuotoisia siivous- ja huoltotöitä.

Siviilipalveluksen alkamispäivä on joko heinäkuussa tai lokakuussa 2023.

Siviilipalvelusvelvollisilta edellytetään yhteistyökykyä, palvelualttiutta, oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta työhön. Aiempaa koulutusta sosiaali- ja hoitoalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Annamme työn alkaessa koulutusta mm. näkövammaisuudesta.

Palveluspaikka tarjoaa tarvittaessa asunnon ja ateriat palveluspaikalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae mielekkääseen työhön mukavassa porukassa!

Työpaikan osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ota yhteyttä:
Raija Hietamäki / Näkövammaisten liitto ry
p. 09 3960 4432
raija.hietamaki@nkl.fi