Siirry pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Meillä tehdään tärkeää työtä iloisessa porukassa. Olisitko sinä yksi meistä?
Kolme nuorta, hymyilevää aikuista kahvilassa.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon ja jäsenyhdistyksiimme.

Lasten kuntoutuksen osaaja näön kuntoutukseen

Haemme asiantuntijaa 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen Näkövammaisten liiton kuntoutukseen. Tehtävässä vastaat näkövammaisten ja näköongelmaisten lasten ja heidän perheidensä kuntoutusprosessista osana moniammatillista tiimiä näkövammaistaitojen ohjaajana ja/tai oman pohjakoulutuksesi mukaisesti, esim. toimintaterapeuttina tai sairaanhoitajana.  Työ sisältää ohjausta myös aikuiskuntoutujien ja heidän läheistensä kanssa. 

Edellytämme hakijalta

 • Kelan standardin mukaista, vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi sairaanhoitaja, toimintaterapeutti) ja/tai näkövammaistaitojen eat
 • innostusta kehittyä työssäsi ja tehokasta työskentelyotetta niin itsenäisesti kuin osana tiimiä
 • hyvää otetta työryhmätyöskentelyyn ja halua tehdä merkityksellistä työtä näkövammaisten ihmisten arjen parantamiseksi

Eduksi katsomme

 • perehtyneisyyden lasten kasvun ja kehityksen tukemiseen, sekä perheiden kanssa työskentelyyn
 • kokemuksen näkövammaisuudesta tai muista aistivammoista
 • kokemuksen työskentelystä monivammaisten tai neurologisten asiakkaiden kanssa

Tarjoamme sinulle

 • sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön
 • mahdollisuuden työn kehittämiseen
 • oman työhuoneen ja näkövammakuntoutukseen soveltuvan työympäristön
 • ajoittain opaskoirien rapsutusta
 • monipuolisen työhyvinvointitoiminnan, kuten ilmaisen kuntosalin, mukavat ja avuliaat työkaverit sekä inspiroivan työympäristön Palvelukeskus Iiriksessä.

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo viimeistään 10.12.2023 osoitteeseen heini.liimatainen@nkl.fi.

Paikka täytetään mahdollisimman pian, aloituspäivä 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana. 
Palkkaus TES:n mukaan, hakijan kokemus huomioiden.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen perhevapaan sijaisuus 8.1.-28.6.2024, kokoaikainen. 

Työpaikka sijaitsee Palvelukeskus Iiriksessä Itäkeskuksessa metroaseman välittömässä läheisyydessä. 

 

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntoutuspäällikkö Heini Liimatainen p. 050 563 9854 tai sähköpostitse hakuaikana. Voit myös mielellään laittaa avoimen hakemuksen, jos työskentely Kuntoutus-Iiriksessä kiinnostaa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Näkövammaisten liitto ry

Olemme Suomen johtava näkövammaisuuden ja näkemisen asiantuntijajärjestö sekä näkövammaistyötä tekevien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Puolustamme sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksia ja tuotamme heille palveluja. Päämääränämme on tasa-arvoinen yhteiskunta, jossa näkövammaiset voivat elää omaehtoista, itsenäistä ja omannäköistään elämää.

Näkövammaisten liitossa on 130 työntekijää ja 23 jäsenyhdistystä. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä! Yhdessä näemme enemmän.


Lastenohjaajia keikkatyöhön

Näkövammaisten liiton Kuntoutus-Iiris etsii lastenohjaajia keikkatyöhön. Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa Iiris-keskuksessa.

Järjestämme kuntoutusta näkö- ja monivammaisille lapsille ja heidän perheilleen Helsingin Itäkeskuksessa. Kuntoutus toteutetaan yleensä viiden vrk:n jaksoissa maanantaista perjantaihin noin joka toinen viikko. Lastenohjaajan työpäivän pituus on noin seitsemän tuntia noina päivinä.

Etsimme lapsiin suuntautuneita lähihoitajaopiskelijoita, toimintaterapeuttiopiskelijoita, jo ammattiin valmistuneita tai vakituisen työuransa päättäneitä henkilöitä.

Tarjoamme mielenkiintoista ja kehittävää työtä lasten parissa, mukavan työtiimin ja erinomaisen työskentely-ympäristön Iiris-keskuksessa- Ulkoinen linkki.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai laita hakemus:

raija.hietamaki@nkl.fi
p. 050 4752 062
Kuntoutus-Iiris / Raija Hietamäki Marjaniementie 74, 00930 Helsinki


Avoimet työpaikat yhdistyksissämme

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja yhdistyksissämme. Työpaikoista ilmoitellaan myös yhdistysten omilla nettisivuilla.


Suorita siviilipalveluksesi meillä

Näkövammaisten liitto ry hakee kahta siviilipalvelusvelvollista työskentelemään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa aamu- ja iltavuorossa. Työhön kuuluu näkövammaisten avustamista mm. ruokalassa, asiakkaiden juoksevien asioiden hoitamista, osallistumista lasten ohjelmien toteuttamiseen ja pienimuotoisia siivous- ja huoltotöitä.

Siviilipalveluksen alkamispäivä on joko heinäkuussa tai lokakuussa 2023.

Siviilipalvelusvelvollisilta edellytetään yhteistyökykyä, palvelualttiutta, oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta työhön. Aiempaa koulutusta sosiaali- ja hoitoalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Annamme työn alkaessa koulutusta mm. näkövammaisuudesta.

Palveluspaikka tarjoaa tarvittaessa asunnon ja ateriat palveluspaikalla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae mielekkääseen työhön mukavassa porukassa!

Työpaikan osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Ota yhteyttä:
Raija Hietamäki / Näkövammaisten liitto ry
p. 09 3960 4432
raija.hietamaki@nkl.fi