Siirry pääsisältöön

Tietoa liitosta

Näkövammaisten liiton päämääränä on tasa-arvoinen yhteiskunta, jossa näkövammaiset voivat elää omaehtoista, itsenäistä ja omannäköistään elämää. Yhdessä näemme enemmän.
Kolme hymyilevää ihmistä istuu kesäisellä kalliolla mustan opaskoiran kanssa.
Organisaatio

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten ihmisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö. Lue toiminnastamme, arvoistamme ja hallinnostamme.

Jäsenyhdistykset

Näkövammaisten liittoon kuuluu 14 alueyhdistystä ja yhdeksän valtakunnallista toimialayhdistystä. Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi!

Yhteystiedot

Näkövammaisten liiton yhteystiedot, y-tunnus ja laskutusosoite sekä osoitteenmuutos- ja palautelomakkeet.

Toiminta

Näkövammaisten liitto järjestää koulutusta, tuottaa podcasteja, on mukana kansainvälisessä näkövammaistyössä – ja paljon muuta.

Medialle

Näkövammaisten liiton viestijöiden yhteystiedot, logot ja kuvat sekä uusimmat tiedotteet. Ota yhteyttä, kun teet juttua näkövammaisuudesta!

Videot

Tutustu toimintaamme videoita katsellen. Seuraa vaikkapa opaskoira Vikiä Näkövammaisten liittoon ja Iiris-keskukseen.

Avoimet työpaikat

Näkövammaisten liitossa on noin 130 työntekijää, ja koko järjestössämme yhteensä noin 180. Liity joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Saavutettavuusseloste

Näkövammaisten liiton verkkosivusto on saavutettava kaikille käyttäjille. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Tietosuojaselosteet

Tähän osioon olemme koonneet tietoa Näkövammaisten liitto ry:n keräämistä henkilötiedoista ja rekisteröityjen oikeuksista.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka on näkövammainen? Mitä hyötyä on näkövammaisyhdistyksen jäsenyydestä? Miten pääsen näkövammaisten kirjaston asiakkaaksi? Katso vastaukset tältä sivulta.