Siirry pääsisältöön

Uusi Rohkeus-kirja tarjoaa tukea vasta nä­kö­vam­mau­tu­neil­le

Minun näköinen mieli -hankkeen kirja on kirjoitettu erityisesti juuri näkövammautuneille henkilöille sekä heille, joiden näkö on heikentymässä.
Kirkkaankeltainen kuva, jonka oikeassa laidassa purppuranvärinen ihmishahmo, joka vetää esirippua sivuun.

Minun näköinen mieli -hanke julkaisee 1.6.2021 "Rohkeus – Tietoisuuden työkalut valon ja varjon leikkiin" -kirjan. Se on kirjoitettu erityisesti juuri näkövammautuneille henkilöille sekä heille, joiden näkö on heikentymässä.

Kirjan ovat kirjoittaneet Minun näköinen mieli -hankkeen hankekoordinaattori Jutta Saanila ja Kuntoutus-Iiriksen neuropsykologi Liisa Lahtinen. Kirja toimii keskustelunherättäjänä vertaistuellisissa puhelinringeissä ja on siis apuna rinkien vetäjille. Se tarjoaa tukea näkövammautumisen kriisiin sekä harjoituksia tilanteen hyväksymiseen.

Lue kirjaa

Rohkeus-kirja on saatavilla myös Luetus-sovelluksesta hakusanalla rohkeus sekä Celianet.fi- Ulkoinen linkki-palvelusta kuunneltavana, e-kirjana ja pistekirjana.

Näkövammaisyhdistykset voivat tilata kirjan itselleen. Tilaa kirja tällä sähköisellä lomakkeella- Ulkoinen linkki.

Kirja on maksuton. Voit kuitenkin halutessasi tukea toimintaamme seuraavasti: lahjoita 10 euroa lähettämällä tekstiviesti NÄE10 numeroon 16499, tai lahjoita 20 euroa soittamalla numeroon 0600 9 4520 (hinta 20,11 € + pvm). Lämmin kiitos tuestasi.

Lisätietoja

Yhteydenotot: viestinta@nkl.fi

Näkövammaisten liiton Minun näköinen mieli -hankkeen (2020–2022) tavoitteena on tukea aikuisena näkövammautuneiden ihmisten sopeutumista uuteen elämänvaiheeseen. Hanke järjestää puhelinrinkejä, joissa jaetaan luottamuksellisesti kokemuksia ja joihin ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset ihmiset.