Siirry pääsisältöön

Hen­ki­lös­tö­uu­ti­sia

Muutoksia näkövammarekisterissä ja Minun näköinen mieli -hankkeessa sekä uusi sosiaaliturvapäällikkö ja varainhankintajohtaja.

Näkövammarekisteri

Näkövammarekisterin pitkäaikainen tutkimuspäällikkö Matti Ojamo jää eläkkeelle 1.10.2021.

Näkövammaisten liiton nykyinen sosiaaliturvapäällikkö Laura Tolkkinen siirtyy alk. 1.4. perehtymään Näkövammarekisterin tutkimuspäällikön tehtäviin. Tutkimuspäällikkönä Laura aloittaa 30.9. mennessä.

Sosiaaliturvapäällikkö

Näkövammaisten liiton uutena sosiaaliturvapäällikkönä aloittaa 1.4.2021 Ulla Hannula. Ulla siirtyy sosiaaliturvapäällikön tehtäviin Kuntoutus-Iiriksen kuntoutuspäällikön tehtävistä. Hän tekee puolet työajastaan Helsingin ja Uudenmaan oikeuksienvalvonnan asiantuntijan asiakastyötä.

Sosiaaliturvapäällikön puhelinnumero säilyy entisenä: p. 050 585 0374.

Varainhankintajohtaja

Kokonaan uudessa varainhankintajohtajan tehtävässä on aloittanut Katariina Schmidt, joka työskenteli liitossa aiemmin varainhankintapäällikkönä. Varainhankintajohtaja on liiton johtoryhmän jäsen ja toimii myös viestinnän lähiesimiehenä.

Minun näköinen mieli -hanke

Minun näköinen mieli -hankkeessa aloittaa suunnittelijana oikeuksienvalvonnan asiantuntija Elisa Montonen alk. 1.4. Elisan työajasta 50 % on Minun näköinen mieli -hankkeen työtä ja toinen 50 % jatkuu oikeuksienvalvonnan asiantuntijana Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Hankekoordinaattorina jatkaa Jutta Saanila.

Näkövammaisten liiton organisaatio

Tutustu organisaatioomme ja organisaatiokaavioomme Organisaatio-sivulla.

Henkilöstömme yhteystiedot löydät Puhelinluettelo-sivulta.