Siirry pääsisältöön

Uu­tis­kir­jeet

Pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja ajankohtaisista asioista! Tutustu Näkövammaisten liiton uutiskirjeisiin.
Henkilöllä silmälasit, joiden sangassa pieni laite, jota henkilö painaa kevyesti etusormellaan.

Tässä osiossa

Nkl-tiedotteet

Nkl-tiedotteet on Näkövammaisten liiton sähköpostikanava jäsenistölle ja muille kiinnostuneille. Se ei ole varsinainen uutiskirje, vaan epäsäännöllisen säännöllisesti ilmestyvä sähköposti, jossa kerromme liiton ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista, palveluista, kursseista ja kannanotoista.

Listalle voi liittyä täältä- Ulkoinen linkki tai s-postitse (nkl-tiedotteet-liita@nakovammaiset.fi). Jos liityt s-postitse, kirjoita aiheriville jotakin ja lähetä viesti ilman viestitekstiä.

Jos et halua meiltä sähköpostia, voit seurata ajankohtaisia tiedotteitamme myös verkkosivujemme Tiedotteet-sivulta.

Postia Työelämäpalveluista

Postia Työelämäpalveluista lähetetään nkl-tiedotteet-listalle. Katso tilausohjeet yläpuolelta. Uusimmat uutiskirjeet ovat myös Työ-osiossa- Ulkoinen linkki.

Oikeuksienvalvonta tiedottaa

Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan kuukausitiedotteessa kerrotaan ajankohtaisista näkövammaisten palveluihin, tukiin ja arkeen liittyvistä asioista. Uusimmat kuukausitiedotteet löytyvät Sosiaaliturva ja neuvonta -sivulta sekä Tiedotteet-osiosta.

Oikeuksienvalvonta tiedottaa -kuukausitiedote lähetetään Nkl-tiedotteena kaikille sen tilaajille. Katso tilausohjeet yläpuolelta.

Uutiskirje lasten ja nuorten perheille

Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan uutiskirje on tarkoitettu näkövammaisten lasten ja nuorten perheille. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Periskooppi – uutiskirje jäsenyhdistyksille

Periskooppi on keväästä 2020 ilmestynyt uutiskirje. Sen keskeisintä kohderyhmää ovat liiton jäsenyhdistysten luottamusjohto, toimihenkilöt ja vapaaehtoiset aktiivit, mutta se on vapaasti kaikkien halukkaiden tilattavissa. Uutiskirje antaa vinkkejä yhdistystoiminnan järjestämiseen ja auttaa lukijaansa pysymään kartalla liiton ajantasaisista suunnitelmista ja aikatauluista sekä viranomaisten tuoreista linjauksista. Periskooppi ilmestyy vuonna 2020 neljä kertaa.

Lisää tietoa Periskoopista, linkit Periskoopin jo julkaistuihin numeroihin ja tilausohjeet löydät Periskoopin omalta sivulta.