Siirry pääsisältöön

Uu­tis­kir­jeet

Pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja ajankohtaisista asioista! Tutustu Näkövammaisten liiton uutiskirjeisiin.
Henkilöllä silmälasit, joiden sangassa pieni laite, jota henkilö painaa kevyesti etusormellaan.

Tässä osiossa

Näkövammaisten liiton uutiskirje

Näkövammaisten liiton uutiskirjeestä saat ajankohtaista asiantuntijatietoa näkövammaisyhteisöä koskevista asioista.

Uutiskirje ilmestyy 6 kertaa vuodessa. 

Kohderyhmä: sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja yhteiskunnalliset sidosryhmät sekä muut asiantuntijat, jotka tekevät työtä näkövammaisten ja heitä koskettavien teemojen parissa.

Tilaa Näkövammaisten liiton uutiskirje.- Ulkoinen linkki

Uutiskirje lasten ja nuorten perheille

Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan uutiskirje on tarkoitettu näkövammaisten lasten ja nuorten perheille. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Tilaa lasten ja nuorten uutiskirje.- Ulkoinen linkki

Näkövammaisten liiton Opaskoirakoulun uutiskirje

Näkövammaisten liiton Opaskoirakoulun uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa opaskoirista ja opaskoirakoulusta. Lisäksi annamme vinkkejä näkövammaisyhteisön tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Ensimmäinen uutiskirje ilmestyy viikolla 22. 

Tilaa Opaskoirakoulun uutiskirje- Ulkoinen linkki

Opaskoirakoulun OPVET-spermapankin uutiskirje

OPVETin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa spermapankin toiminnasta. Lisäksi tarjoamme vinkkejä Opaskoirakoulun tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Tilaa Opvetin uutiskirje- Ulkoinen linkki

Periskooppi – uutiskirje jäsenyhdistyksille

Periskooppi on keväästä 2020 ilmestynyt uutiskirje. Sen keskeisintä kohderyhmää ovat liiton jäsenyhdistysten luottamusjohto, toimihenkilöt ja vapaaehtoiset aktiivit, mutta se on vapaasti kaikkien halukkaiden tilattavissa. Uutiskirje antaa vinkkejä yhdistystoiminnan järjestämiseen ja auttaa lukijaansa pysymään kartalla liiton ajantasaisista suunnitelmista ja aikatauluista sekä viranomaisten tuoreista linjauksista. Periskooppi ilmestyy vuonna 2020 neljä kertaa.

Lisää tietoa Periskoopista, linkit Periskoopin jo julkaistuihin numeroihin ja tilausohjeet löydät Periskoopin omalta sivulta.

Tiedotteet-kanava

Tiedotteet-kanava on Näkövammaisten liiton sähköpostikanava jäsenistölle ja muille kiinnostuneille. Se ei ole varsinainen uutiskirje, vaan epäsäännöllisen säännöllisesti ilmestyvä sähköposti, jossa kerrotaan liiton ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista, palveluista, kursseista ja kannanotoista.

Listalle voi liittyä täältä- Ulkoinen linkki tai sähköpostitse (nkl-tiedotteet-liita@nakovammaiset.fi). Jos liityt sähköpostitse, kirjoita aiheriville jotakin ja lähetä viesti ilman viestitekstiä.

Jos et halua meiltä sähköpostia, voit seurata ajankohtaisia tiedotteitamme myös verkkosivujemme Tiedotteet-sivulta.

Postia Työelämäpalveluista

Postia Työelämäpalveluista lähetetään Tiedotteet-kanavalle. Katso tilausohjeet yläpuolelta. Uusimmat uutiskirjeet ovat myös Työ-osiossa- Ulkoinen linkki.

Oikeuksienvalvonta tiedottaa

Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan kuukausitiedotteessa kerrotaan ajankohtaisista näkövammaisten palveluihin, tukiin ja arkeen liittyvistä asioista. Uusimmat kuukausitiedotteet löytyvät Sosiaaliturva ja neuvonta -sivulta sekä Tiedotteet-osiosta.

Oikeuksienvalvonta tiedottaa -kuukausitiedote lähetetään Tiedotteet-kanavalle. Katso tilausohjeet yläpuolelta.

Tietosuojaseloste