Siirry pääsisältöön

Pe­ris­koop­pi - uu­tis­kir­je jä­se­nyh­dis­tyk­sil­le

Periskooppi-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa liiton jäsenyhdistysten luottamusjohdolle, aktiiveille ja työntekijöille.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liiton uutiskirje Periskooppi täydentää Näkövammaisten Airuetta- Ulkoinen linkki jakamalla etenkin järjestötoiminnan pyörittämiseen liittyviä uutisia, ohjeita ja muita juttuja. Nimensä mukaisesti Periskooppi tähystää eteenpäin ja auttaa yhdistystoimijoita toimintansa suuntaamisessa ja välttämään ikäviä yllätyksiä.

Periskooppi on tarkoitettu erityisesti näkövammaisyhdistysten luottamusjohdolle, aktiiveille ja työntekijöille. Sähköpostitse, Luetus-julkaisuna ja pistelehtenä ilmestyvän Periskoopin voivat kuitenkin veloituksetta tilata kaikki muutkin halukkaat. Periskooppia toimittaa järjestötoiminnan suunnittelija Aatu Komsi, aatu.komsi@nkl.fi.

Julkaistut Periskoopit

Periskoopit löytyvät myös Luetus-palvelusta pikahakunimellä Peri sekä Luetus-kuuntelusta.

Periskoopin julkaisu oli vuoden 2022 tauolla, ja vuonna 2023 se ilmestyy tilapäisesti Näkövammaisten Airuen sivuilla. Vuoden 2024 alusta uudistettu Periskooppi alkaa ilmestyä jälleen säännöllisesti sähköpostitse, Luetus-julkaisuna ja Pistelehtenä.

Näin tilaat Periskoopin itsellesi

Kennellekään ei lisätä Periskoopin tilausta automaattisesti, vaan jokaisen lukijan on tilattava Periskooppi erikseen.

Sähköpostitse ilmestyvän Periskoopin tilaaminen

Olemme vaihtamassa Periskoopin jakelualustaa, ja siirron aikana tilauslomakkeet ovat poissa käytöstä. Linkki uuteen tilauslomakkeeseen julkaistaan viimeistään 1.12.2023 tällä sivulla.

Pistejulkaisuna ilmestyvän Periskoopin tilaaminen

Lähetä sähköpostia osoitteeseen lehtitilaus@nkl.fi ja kerro toiveesi.