Siirry pääsisältöön

Pe­ris­koop­pi - uu­tis­kir­je jä­se­nyh­dis­tyk­sil­le

Valkoinen keppi syöksyy ulos merestä periskoopin lailla.

Tällä sivulla

Näkövammaisten liiton uutiskirje Periskooppi täydentää Näkövammaisten Airuetta- Ulkoinen linkki jakamalla etenkin järjestötoiminnan pyörittämiseen liittyviä uutisia, ohjeita ja muita juttuja. Nimensä mukaisesti Periskooppi tähystää eteenpäin ja auttaa yhdistystoimijoita toimintansa suuntaamisessa ja välttämään ikäviä yllätyksiä.

Periskooppi on tarkoitettu erityisesti näkövammaisyhdistysten luottamusjohdolle, aktiiveille ja työntekijöille. Sähköpostitse, Luetus-julkaisuna ja pistelehtenä ilmestyvän Periskoopin voivat kuitenkin veloituksetta tilata kaikki muutkin halukkaat. Periskooppia toimittaa Näkövammaisten liiton järjestöpalvelut, ja sen toimituksen tavoitat osoitteesta periskooppi@nakovammaistenliitto.fi.

Julkaistut Periskoopit

Periskoopit löytyvät myös Luetus-palvelusta pikahakunimellä Peri sekä Luetus-kuuntelusta.

Periskoopin julkaisu oli vuoden 2022 tauolla, ja vuonna 2023 se ilmestyi tilapäisesti Näkövammaisten Airuen sivuilla. Vuoden 2024 alusta uudistettu Periskooppi alkaa ilmestyä jälleen säännöllisesti sähköpostitse, Luetus-julkaisuna ja Pistelehtenä.

Näin tilaat Periskoopin itsellesi

Kennellekään ei lisätä Periskoopin tilausta automaattisesti, vaan jokaisen lukijan on tilattava Periskooppi erikseen.

Sähköpostitse ilmestyvän Periskoopin tilaaminen

Tilaa Periskooppi sähköpostiisi tällä tilauslomakkeella- Ulkoinen linkki.

Pistejulkaisuna ilmestyvän Periskoopin tilaaminen

Tilaa Periskooppi pistejulkaisuna lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lehtitilaus@nakovammaistenliitto.fi. Huomaa, että pistejulkaisun tilaaminen edellyttää vähintään 50 % haitta-astetta.

Periskoopin tietosuojaselosteet

Periskoopin tietosuojaselosteen löydät osoitteesta nakovammaistenliitto.fi/tietosuoja.