Siirry pääsisältöön

Tule Nä­kö­vam­mais­ten liittoon va­rain­han­kin­ta­joh­ta­jak­si!

Oletko kokenut johtaja, jolla on hyviä näyttöjä vastuullisista teoista, johtamisesta ja strategian toteuttamisesta varainhankinnassa ja viestinnässä? Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän näkövammaistyön asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävässä pääset kehittämään liiton viestinnän ja varainhankinnan tulevaisuutta.

Näkövammaisten liitto on näkövammaisten etujärjestö, joka toimii maamme näkövammaisten oikeuksien valvojana, näkövammaisuuden asiantuntijana ja erityispalvelujen tuottajana. Työntekijöitä liitossamme on noin 130 ja koko näkövammajärjestössä (liitto ja sen jäsenyhdistykset) noin 180. Tutustu Näkövammaisten liittoon- Ulkoinen linkki ja jäsenyhdistyksiimme- Ulkoinen linkki.

Tule Näkövammaisten liittoon varainhankintajohtajaksi! 

Vastuualueenasi ovat liiton varainhankinta ja viestintä. 

Oletko kokenut johtaja, jolla on hyviä näyttöjä vastuullisista teoista, johtamisesta ja strategian toteuttamisesta varainhankinnassa ja viestinnässä?

Haemme innovatiivista, kasvuhakuista ja paineensietokykyistä varainhankintajohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olet toiminut onnistuneesti viestinnän ja varainhankinnan projekteissa sekä esihenkilötehtävissä jo useamman vuoden ajan. 

Vastaat liitossa

Vastaat Näkövammaisten liiton varainhankinnan ja viestinnän kokonaisuuden kehittämisestä, omalta osaltasi uusien kumppanuuksien rakentamisesta ja varainhankinnan tuloksesta. Toimit varainhankinta- ja viestintätiimin esihenkilönä ja liiton johtoryhmän jäsenenä. Tiimissäsi työskentelee viisi asiantuntijaa. Tehtävässäsi tuet ja autat asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta strategista ajattelua sekä tavoitteellista ja tuloksellista työotetta. Hallitset varainhankinnan ja viestinnän johtamisen, ymmärrät alan muutostrendit ja sinulla on kokemusta myös muutosjohtamisesta. 

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on vankka kokemus viestinnästä, varainhankinnasta ja kumppanuustyöstä sekä yksityisvarainhankinnan että yritysyhteistyön kentällä. Varainhankinnan lainsäädännön tuntemus ja talousosaaminen ovat eduksi työssä onnistumiselle. Lisäksi tarvitset työssäsi monikanavaisen markkinoinnin ja digitaalisen viestinnän ja varainhankinnan ymmärrystä ja osaamista.

Olet taitava vuorovaikutuksen luomisessa, kestät paineita ja saat esihenkilönä toiset loistamaan omissa tehtävissään. Olet vakuuttava esiintyjä ja sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot. Osaat kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Näkövammaistuntemus ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän näkövammaistyön asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävässä pääset kehittämään liiton viestinnän ja varainhankinnan tulevaisuutta. Varainhankinnan kehitystä linjaa selkeä varainhankintastrategia, jonka linjauksilla olemme yhdessä kasvun polulla. Tuloksellisuutta tukevat hyvät resurssit kasvattaa keräystoimintaa monikanavallisesti sekä nykyaikaiset, liitolle räätälöidyt työkalut ja laaja lahjoittajarekisteri.

Työpisteesi sijaitsee toimistollamme palvelukeskus Iiriksessä Helsingin Itäkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä itseohjautuvasti ja itsenäisesti työyhteisön tuella. Näkövammaisten liitto tukee henkilöstön työhyvinvointia monipuolisella työhyvinvointitoiminnalla, kattavalla työterveyshuollolla ja liikuntaedulla. Lisäksi tuemme lounasruokailua.

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Tahvanainen pe 1.9.2023 klo 8-9.30 ja ke 6.9.2023 klo 8.30-10 tai sähköpostitse jukka.tahvanainen@nkl.fi.

Hae tehtävää 13.9.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen paivi.halttunen@nkl.fi. Liitä hakemukseesi mukaan myös palkkatoive. Toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa lokakuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

***

Näkövammaisten liitto ry

Olemme Suomen johtava näkövammaisuuden ja näkemisen asiantuntijajärjestö sekä näkövammaistyötä tekevien yhdistysten yhteistyöjärjestö. Puolustamme sokeiden ja heikkonäköisten ihmisten oikeuksia ja tuotamme heille palveluja. Päämääränämme on tasa-arvoinen yhteiskunta, jossa näkövammaiset voivat elää omaehtoista, itsenäistä ja omannäköistään elämää. Lisätietoa www.näkövammaistenliitto.fi- Ulkoinen linkki- Ulkoinen linkki

Näkövammaisten liitossa on 125 työntekijää ja 23 jäsenyhdistystä. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä! Yhdessä näemme enemmän.