Siirry pääsisältöön

Ohoi! Lähde tur­val­li­sel­le seik­kai­lu­pur­jeh­duk­sel­le!

Hei nuori! Ilmoittaudu mukaan Suomen Purjelaivasäätiön järjestämälle seikkailupurjehdukselle Turun saaristossa heinäkuussa.

Suomen Purjelaivasäätiö järjestää s/y Vahinella alle 16-vuotiaille nuorille Sail Training -seikkailupurjehduksen 4.–7.7.2022.

Kuusi näkövammaista nuorta on tervetulleita purjehdukselle Turun saaristoon. Purjehduksella on nuorten lisäksi mukana kaksi purjehdustaitoista aikuista vertaisohjaajaa, kaksi purjehdusohjaajaa sekä Vahisen kapteeni ja perämies. Nuorilta ei edellytetä aiempaa purjehduskokemusta.

Mukaan pääset tekemällä hakemuksen, jossa kerrot, miksi juuri sinut tulee valita mukaan tälle purjehdukselle. Mukaan voivat hakea myös aiemmin mukana olleet. Valitut kutsutaan touko–kesäkuussa tapaamiseen Turussa.

Reissun sisältö

Purjehdus alkaa Turun Aurajoesta maanantaina 4.7.2022 klo 12. Purjehduksen lisäksi matkalla saunotaan, uidaan ja yövytään saariston satamissa. Lopullinen purjehdusreitti määräytyy myöhemmin. Paluu on Turun Aurajokeen torstaina 7.7.2022 viimeistään klo 16.

S/y Vahinen on tyypiltään Swan 65, noin 20 metriä pitkä, kaksimastoinen, valtamerikelpoinen purjevene. Lisätietoja s/y Vahinesta löytyy Suomen Purjelaivasäätiön kotisivuilta- Ulkoinen linkki.

Purjehduksia on tehty aiemminkin vuosina 2018, 2019 ja 2021.

Hinta

Purjehduksen omavastuuhinta on 120 €/nuori. Hinta sisältää täyden ylläpidon.

Avustajan tarve

Purjehduksella teemme kaiken yhdessä, opimme purjehtimaan ja laittamaan ruokaa sekä huolehtimaan veneen siisteydestä.

Omaa avustajaa et purjehduksella tarvitse, sillä jokaista nuorta kohden on yksi aikuinen miehistön jäsen.

Kysy kokemuksia

 

Seikkailuja, onnistumisia ja ystävyyttä! Uskaltaisiko, voisiko, kannattaisiko?

Kysypä Leolta: leoimmonen@icloud.com tai Ronjalta: ronjahampf@icloud.com! Molemmat ovat osallistuneet purjehduksille 2019 ja/tai 2021.

Hae mukaan

Hakemukset ja tiedustelut viim. 31.3.2022 Päiville: paivi.helminen@dnainternet.net. Voit myös soittaa Päiville tai lähettää viestin: p. 0500 534 332.

Kerro hakemuksessa nimesi, yhteystietosi ja lyhyt kuvaus, miksi haluat purjehdukselle. Kerro myös, oletko aiemmin ollut purjeveneessä tai onko sinulla muuta veneilykokemusta.

Tiedot valinnoista ilmoitetaan viim. 15.4.2022 sähköpostilla.

Järjestäjät

Purjehdus toteutetaan Sokeain Lasten Tukisäätiön taloudellisella tuella, yhteistyössä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n vammaispurjehdusjaoksen ja Suomen Purjelaivasäätiön kanssa.