Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­ten liiton ke­sä­päi­vät 9.-11.6. Jy­väs­ky­läs­sä

Näkövammaisten liiton suurin jäsentapahtuma, valtakunnalliset kesäpäivät järjestetään Jyväskylässä 9. – 11.6.2023. Tapahtuman keskuspaikkana on Jyväskylän Paviljonki.

Kesäpäivät-tapahtuma alkaa pe 9.6. klo 17 liiton 95-vuotisjuhlakahvitarjoilulla Jyväskylän Paviljongilla, jonka jälkeen klo 18 on kesäpäivien avaus.

Klo 19 Näkövammaisteatteri esittää Meidän herramme muurahaisia -näytelmän ja ilta jatkuu Paviljongissa noin klo 21.30:een.

Lauantain ohjelma alkaa klo 10 paneelikeskustelulla, jonka aiheena on  äänikirja ja sen tulevaisuus. Myös yleisöltä toivotaan kysymyksiä ja kommentteja aiheeseen.

Klo 12 – 14.30 on osallistujilla omaa aikaa.

Lauantai-iltapäivän vaihtoehtoiset ohjelmat starttaavat klo 14.30. Ne ovat:

  1. Päijänne-risteily M/S Rhealla.
  2. Tutustuminen vasta-avattuun Aalto2-museokeskukseen ja Alvar Aallon perusnäyttelyyn sekä Jyväskylän yliopistokampukseen.
  3. Tutustumiskäynti Vaajakosken Naissaareen ja vierailu Pandan tehtaanmyymälässä.

Majoituspaikkoihin palataan noin klo 18.

Lauantai-iltaa vietetään Paviljongissa. Klo 19.30 on tarjolla 95-vuotisjuhlaillallinen. Pukukoodi: rento, vapaa ja kesäinen.

Klo 20.30 Keski-Suomen Näkövammaisten jäsenistä koostuva ryhmä esittää Pimeetä draamaa -musiikkiesityksen ja noin klo 21 Popparibändi viihdyttää musisoinnillaan klo 23 saakka.

Sunnuntaina 11.6. ei ole varsinaista järjestettyä ohjelmaa, mutta vinkkaamme Jyväskylän mahdollisuuksista osallistujille.

Päivien ohjelma ja mainitut tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia.

Majoituspaikat ja -varaukset

Näkövammaisten liitto on varannut majoituskiintiön kahdesta hotellista:

- Solo Sokos Hotel Paviljonki, Lutankonaukio 10

- Original Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35 (kävelysilta radan yli Paviljongille)

Huoneiden hinnat:

Solo Sokos Hotel Paviljonki, 2 hh/vrk, 164 e

Original Sokos Hotel Alexandra, 2 hh/vrk, 154 e

Majoitusvaraukset:

Majoitusvaraukset kiintiötunnuksella BNKL95: 2. – 12.5.

Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi

Varaukset suositellaan tehtäväksi keskitetysti yhdistyksittäin. Majoituskorttien täyttämisen välttämiseksi hotellille toimitetaan majoittujan nimi, osoite ja syntymäaika sekä huonejako.

Hotellilta saadun tiedon mukaan majoituslaskun voi hoitaa keskitetysti tai majoittuja hoitaa laskun itse, yhdistyksen valinnan mukaan.

Lauantai-iltapäivän ohjelmavaihtoehdot

Huomio alueyhdistykset! Toivomuksena on, osallistujalta tiedustellaan ilmoittautumisen yhteydessä, mihin lauantai-iltapäivän vaihtoehtoon hän osallistuu ja mahdollinen erityisruokavalio. Teemme käyttöönne webropol-lomakkeen, johon täytetään osallistujan nimi, ohjelmavaihtoehto ja erityisruokavalio.

Lisätietoja:

Markku Möttönen, markku.mottonen@nkl.fi , p. 050 596 5021

 

Tervetuloa kesäpäiville!