Siirry pääsisältöön

Yhdessä näemme enemmän

Kun näkö heikkenee, apua ja tukea on tarjolla. Näkövammaisyhdistyksissä on toimintaa, tekemistä ja vertaisryhmiä, joissa voi puhua arjesta näkövamman kanssa – tai mistä tahansa muusta. Näe maailma uusin silmin.
Liity jäseneksi
Ikääntynyt nainen ja mies juttelemassa pöydän ääressä.

Tutustu palveluihimme

Kaksi naista, toisella tummat lasit. Piirroskuva.
Näkövammaisille ja läheisille

Etsitkö tietoa palveluista näkövammaisille? Tiedätkö, mitä palveluita tai oikeuksia sinulle kuuluu? Asiantuntijamme auttavat sinua palveluiden ja apuvälineiden löytämisessä ja arjen sujuvoittamisessa.

Piirroskuva Iiris-keskuksesta.
Kaikille avoimet

Tarjoamme palveluita paitsi näkövammaisille myös muille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Voit esimerkiksi varata majoitusta tai kokoustilaa Iiris-keskuksesta, tutustua näkövammaishistoriaan museossa tai nauttia kahvit Pimé Caféssa. Yrityksille tarjoamme muun muassa kirjapainopalveluita sekä koho-opaste- ja äänikirjatuotantoa.

Henkilö pöydän ääressä edessään lähelle kasvoja asettuva tietokonenäyttö, jossa isokokoista tekstiä, ja valaistu näppäimistö ja korvilla kuulokkeet. Piirroskuva.
Kysy tuista ja palveluista

Näkökulma-puhelin tarjoaa neuvontaa, ohjausta ja rohkaisua sosiaaliturvaan ja palveluihin liittyvissä asioissa. Soita p. 09 3960 5050 arkisin klo 10–14.

Ajankohtaista