Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­ten nuorten Poh­jois­mai­nen leiri

On jälleen ilo välittää näkövammaisten nuorten Pohjoismaisen leirin kutsua. Denmark is again ready to invite you to this year's Nordic Camp.

Aika

Paikka

Tanska

We invite you to the Danish city of Fredericia, a 3-hour train ride from Copenhagen airport, where we will stay at the country's only hotel for the blind "Fuglsangcenteret".

Do you want to make friends, socialize with other young people and enjoy the Danish summer in beautiful surroundings?

If so, this year's camp is absolutely the right place for you!

The camp starts on Saturday 13th of July 2024 and ends on Friday 19th of July 2024.

It will be great if you can arrive at Copenhagen airport or Copenhagen Central Station before 13:00. 

The theme of the camp will be culture, and we will try activities and experiences that we can find in beautiful Jutland. The hotel we will be staying at also has several wonderful facilities, such as a pool with sauna and spa, fitness room and a Show Down room.

 

Näkövammaisten liitto lähettää Suomesta viisi näkövammaista nuorta ja ohjaajan leirille. Jos haluat olla yksi heistä, niin ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.3. Ilmoittautuminen tapahtuu omalla webropol kyselyllä, johon pääset täältä:

https://link.webropolsurveys.com/S/0D874E28B974F010- Ulkoinen linkki

Pohjoismaisen nuortenleirin ikähaarukka on 16 – 30 – vuotta. Suomalaisilta vaaditaan tyydyttävää suullista englanninkielen taitoa ja jonkinlaisia itsenäisen elämän taitoja. Jos halukkaita lähtijöitä on enemmän kuin meillä paikkoja, niin lähtijät arvotaan.  PM -leirin hinta on 270 € nuorelta. Tämä sisältää matkat ja itse leirin ruokailuineen Tanskassa. 

 

Jos sinulla herää kysymyksiä, niin otathan yhteyttä Teemuun sähköpostitse teemu.ruohonen@näkovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 050 596 5022.

 

Tervemenoa Tanskkaan!