Siirry pääsisältöön

Minun näköinen elämä -toiminnan pu­he­lin­rin­git ja muu toiminta

Valtakunnallinen toimintamme tarjoaa uusia taitoja ja rohkeutta, joiden avulla voi edistää myönteisyyttä ja luopua turhista arjen taakoista.
Kaksi henkilöä istuu penkillä, molemmilla valkoiset kepit.

Tällä sivulla

Puhelinringit vastaavat näkövammaisten ihmisten tarpeisiin saada lievitystä yksinäisyyteen ja helpotusta silloin, kun mieli voi huonosti.

Puhelinringeissä jaetaan haasteita ja löydetään vertaisten kanssa uusia voimia päästä niistä yli. Eräs puhelinrinkiläinen kertoi näin:

”Minulla on tunne kuin me keskustelijat olisimme tuttuja ja ystäviä vuosien takaa. Toivon todella tällaisten puhelinrinkien tulevan pysyviksi, sillä erityisesti yksinäiselle näkövammaiselle uskon tällaisilla tapaamisilla olevan hyvin tärkeä merkitys.”

Tule mukaan puhelinrinkiin!

Ilmoittaudu soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 050 405 9057.

Minun näköinen elämä -toiminta

Toimintamme tarjoaa uusia taitoja ja rohkeutta, joiden avulla voi edistää myönteisyyttä ja luopua turhista arjen taakoista. Kaikilla on haasteita, avun vastaanottokyvyssä vain on eroa. 

Tarjoamme ponnahduslaudan omannäköiseen elämään. Muiden ihmisten parissa saat turvan ja keinoja rauhoittaa mieltäsi. Elämänlaatusi paranee. 

Käytössämme ovat mielen hyvinvoinnin valmennuksia, puhelinrinkejä ja podcasteja. Jaamme kokemusta siitä, kuinka luottamus lisääntyy ja esteet madaltuvat matkan varrella. 

Toimimme valtakunnallisesti. Huomioimme toiminnassamme myös saavutettavuuden ja esteettömyyden.

Podcastit

Minun näköinen elämä -podcastit ovat kuunneltavissa Apple Podcasteissa- Ulkoinen linkkiSoundcloudissa- Ulkoinen linkki ja Spotifyssa- Ulkoinen linkki.

 

Lisätietoja toiminnasta

koordinaattori Mira Nieminen

p. 050 533 9491.

mira.nieminen@nkl.fi